Bedavalar

27 Şubat 2011 Pazar

Arkadaşlar

Arkadaşlar

Arkadaşlar
1. Üyelik girişi yap
2. ''Hızlı ara'' kutusuna arkadaşının kullanıcı ismini yaz veya "En son giriş yapanlar" listesinden birini tıkla
3. Bir arkadaşın ismini tıklar tıklamaz O'nun evine yönlenirsin
4. Arkadaş listene eklemek istediğin kişiyi bulduğunda ''Bu kullanıcıya arkadaşlık daveti gönder'' düğmesini tıkla
5.Bir mesaj yaz ve \"İstek gönder\" i seç 6. Söz konusu kişi isteğini kabul ederse arkadaşın olur ve arkadaş listende görünür.
Stardoll.com ekibinin gerçekten ekipten olduğunu nasıl anlarım?

Stardoll.com ekibi seninle yalnızca mesaj merkezinden iletişim kurar. Stardoll ekibinden gelen tüm mesajlar Stardoll logasıyla damgalanmıştır.

Hesabıma girildi...

Hay aksi! Tahmin edilmesi kolay bir şifre kullanmış olmalısın. Birisi tüm olası kombinasyonları denemiş veya bir şekilde hesabına erişmiş olmalı. Hemen senin için yeni bir şifre oluşturacağız ve hesabında kayıtlı mail adresine göndereceğiz.

Ne tür ödemeleri kabul ediyorsunuz?

Şu kredi kartlarını kabul ediyoruz: Visa, Mastercard ve American Express. PayPal, SMS, ve ev telefonu ödemeleri (bazı ülkeler için geçerli) ve Ukash ya da Stardoll Pre-paid kardı ödemeleri.

Neden metnimde yıldız işaretleri (****) çıkıyor?

Stardoll.com'da gerçek hayatta olduğu gibi herkesten uygun davranış sergilemelerini ve kullandıkları dile dikkat etmelerini bekliyoruz. Birisi kaba veya uygunsuz bir sözcük yazarsa otomatik "Uygunsuz Sözcük Filtremiz" bu sözcüğün yerine ***** işaretleri koyar; keşke bu gerçek hayatta da olabilse ;-)

Uygunsuz içerik nedir?

Stardoll Kurallarını ihlal eden her türlü içerik; örn. ırkçı, cinsellik, küfür içeren veya bir şekilde insanlara rahatsızlık ve zarar veren içerik.

Parti nedir?

Stardoll'da herkese açık veya sadece arkadaşlarına özel birbirinden güzel partiler düzenleyebilirsin. Parti düğmesi Kulüpler ve Arkadaşlar sekmesinin altında. Parti düğmesini tıkla ve ister kendi partini düzenle ister başkalarının partilerine katıl. Çocuk kilidi olmayan herkes partilere katılabilir. Parti kurallarını çiğneyenler sitemizden silinir.

Bu bilgileri ben topladım!!

Lütfen çalıntı yapmayınız..

Tuana

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder