Bedavalar

27 Şubat 2011 Pazar

Oyna&kazan

Oyna & Kazan Nedir?

Oyna & Kazan diğer üyeleri oylayarak ve sıralayarak Stardollar kazanmanın yeni yoludur. Oyna & Kazana “hesabım” sekmesinin altına veya sayfanın sol tarafındaki sarı saat ikonuna tıklayarak ulaşabilirsin. Oyna& Kazandan günde 5 ayda 70 Stardollara kadar kazanabilirsin. Her gün kazandığın ilk 4 Stardolları aynı gün içinde harcamalısın, ancak kazandığın 5. Stardoları istediğin kadar saklayabilirsin!

Oyna & Kazan sayfasını nerde bulabilirim?

Oyna & Kazan sayfasını bulmanın birkaç yolu vardır. Ana sayfada “Sayfam” sekmesine tıklamalısın daha sonra ”Hesabım” sekmesine ve sonra Oyna & Kazan sekmesine gitmelisin. Ayrıca sayfanın sol tarafında resminin veya “hesabım”ın altındaki sarı saat ikonuna tıklayarakda Oyna & Kazana ulaşabilirsin.

Herkes Oyna & Kazanda oynayabilir mi?

Kesinlikle. Herkesin Oynayıp Kazanmasını istiyoruz çünkü Stardollar kazanmak oyunu daha eğlenceli hale getiriyor!

Oyna & Kazan nasıl kullanılır?

Oyna & Kazanı oynayabilmek için Oyna & Kazan sayfasına gitmelisin: Sayfam > Hesabım > Oyna & Kazan. Oyan & Kazan sayfasının üstde yer alan 5 şekilde oylayabilir veya sıralayabilirsin, ve tamamladığın her görev için 1 Stardollar kazanırsın. Eğer o gün bütün görevleri tamamlarsan 5 Stardolların olur. Kazandığın 5 Stardolların ilk 4’ünü aynı gün içinde harcamalısın, 5. Stardollarını sonsuza dek saklayabilirsin. Her ay Oyna & Kazandan 70 Stardollara kadar kazanabilirsin!

Ne kadar Oynayıp Kazanabilirim ?

Oyna & Kazanda istediğin kadar oynayabilirsin! Günde 5 Stardollar ve ayda 70 Stardollara kadar kazanabilirsin.

Nasıl oylayabilirim?

Oylayıp / sıralayabilmek için ihtiyacın olan bütün linkleri Oyna & Kazan sayfasında bulabilirsin. Sayfam > Hesabım > Oyna & Kazan’a git. Birinin albümünü, fotoğrafını sıralamak ve Kapak Kızı için onların sayı yıldızına bak. Yıldızların üzerinde oyun iyi veya kötü olduğunu gösteren minik yüzler var.Catwalk veya Stardesign için giysinin veya oylamak istediğin tasarımın altındaki “oyla” düğmesine tıklaman yeterli.

Oyla & Kazandan kazandığım parayı biriktirebilir miyim?

Hergün Oyla & Kazandan 5 Stardollar kazanabilirsin. 4 Stardolları aynı gün içinde harcamak zorundasın birini istediğin kadar saklayabilirsin.

Zaman sınırlı Stardollar nedir?

Oyna & Kazanda, kazandığın ilk 4 Stardolları aynı gün harcamalısın. Bu 4 stardollara "Zaman Sınırlı Stardollar" adını verdik. Eğer aynı gün içinde kullanılmazlarsa zamanları geçer ve kaybolurlar.

Oyna & Kazan için emailimi onaylamam gerekir mi?

Evet. Oyna & Kazanı kullanmak için herkesin email adresini girip onaylamasını istiyoruz. emailini Sayfam > Hesabım 'dan onaylayabilirsin.

Ne kadar kazandığımı nerden görebilirim?

Kazandıklarını sitenin sol tarafında resminin altında görebilirsin. Sarı saat ikonu ne kadar zaman sınırlı Stardolları kazandığını gösterir. Ayrıca Sayfam > Hesabım sekmesinden Oyna & Kazan ilerlemeni görebilirsin.

Çocuk kilidim olsa bile Oyna & Kazanı kullanabilir miyim?

Evet! Çocuk kilidi olan kullanıcılarda Oyna & Kazandan yararlanabilir!

Oyna ve Kazan Stardollarlarımın zamanı ne zaman biter?

Zaman Sınırlı Stardollarların kendi ülkenin saatine göre 02:00 (2AM) de biter. Kullanmadığın Zaman Sınrlı Stardollarlarının zamanı geçer ve kaybolurlar

Günde 5 Stardoları nasıl kazanılır?

Oyna ve Kazan kampanyası bitmediği sürece günde 5 Stardoları kazabilirsin. Stardoll'a her üyelik yaptığın gün 5 Stardoları kazanma şansın var! Bunun için Bebekler ve Oyunlar sayfalarından dilediğin oyunu oynaman yeterli. Oynadığın oyundan ne kadar yüksek puan toplarsan o kadar çok Stardoları kazanırsın (Günde EN FAZLA 5 Stardoları kazanmak üzere). Oyna ve Kazan kampanyamız sadece Superstarlara değil email adresini onaylamış HERKESE AÇIK!

Yalnız kazandığın Stardolarlarının sadece kazandığın gün geçerli olduklarını hatırlatmak isteriz! Hesabım sayfalarından veya görüntü resminin altındaki Oyna ve Kazan ikonundan harcanmayı bekleyen Stardolarlarını kontrol edebilirsin.

_______________________________

Bunların Hepsini ben topladım.

İşinize yarar inşallah.

Lütfen Alıntı Yapmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder